Ideer for maling av dråper som danner fugler

  Fugler kommer i alle former og størrelser, men de kan være vanskelige å male med penselstreker. I stedet maling dråper for å lage fuglene av ditt valg. Enten du liker å bruke mye farge eller foretrekker noe sterk, vil dråper gi din fugl maleri pizazz. Bare husk at formen til fuglen du velger, vil påvirke hvordan maleriet ser ut til andre. Påfugler sier 'grandiose' mens pingviner kan si 'morsomme'.

Fuglebrett

Ved å klippe ut fuglstensiler, tappe dem ned på et lerret, og splattering maling i stencils, kan du danne fugler ut av dråpedråper. Denne metoden kan bruke flere farger med maling eller bare en. Andre alternativer inkluderer splatter maler fugl stencils direkte på en veggkanten kantet et tak, eller på et stykke keramikk før det avfyres. Skjønnheten ved denne metoden er at når du får sjablongene til fugleformer som du vil, vil malingsdråpene forbli pent i grensene.

Stor moderne kunstfugl

På et stort lerret eller en blank vegg, bruk maskeringsbånd i form av store fugler. Deretter klemmer maling fra en pensel over de øverste stykkene av tape, og etterlater dråper maling for å dryppe nedover veggen. Gjenta dette flere ganger, og fjern deretter båndet for å avsløre store fugleformer. Denne metoden kan bruke mye maling. Det kan også bli rotete, så bruk en duggduk.

Paisley Birds

Maling paisley 'dråper' inn i en fugles former vil skape et 1960-talls utseende, spesielt hvis fuglene er fredsduer. Paisley-dråper pleier å være tilpasningsdyktige nok til å bli til omtrent hvilken som helst form, og de kan være så enkle eller detaljerte som du vil. Du kan bruke passende farger og mønstre for å lage en stilisert versjon av nesten hvilken som helst spesifikk fugl. For eksempel bruk brights for macaws eller en enkel blå for blå jays.