Effektene av løsningsmiddel til andeegg

  Vanlige løsemidler inkluderer husholdningseddik som brukes til rengjøring, flekkfjernere og neglelakkfjernere. Tenk på hva du vil bruke for å fjerne en flekk, og du sannsynligvis tenker på et løsningsmiddel. Når disse løsningsmidlene blir introdusert til naturområder, forurenser miljøet, forandrer de naturen til fuglens egg.

Oppløsningsmidler i miljøet

Løsemidler av deres natur gjør dem farlige, og det er offentlige gjenvinningsprogrammer for å Løsemidler som slippes ut i vannet kan finne veien til vannveier og inn i de lokale fuglbestandene, spesielt vannfugler.

Klorerte løsemidler og ender i miljøet

Klorerte løsningsmidler Selv om enkelte studier har vist at klorerte hydrokarboner har få effekter på dyrelivet, har andre studier som de som ble funnet fra WL Reichel (1988) og WL ​​Reichel (1988), vist seg å være spesielt relevante for vannfugler i miljøet. Disse løsningsmidlene brukes til produksjon av polyvinylklorid og enkelte pesticider. WM Ford (1990) viser at fugleegg blir tynnere når fugler blir utsatt for klorerte løsningsmidler i miljøet. Disse to forskerne har forsket på e virkninger av kjemikalier i miljøet, spesielt på dyrepopulasjoner.

Eddiksyre og and-egg

De fleste kjenner igjen eddiksyre, siden dette løsningsmidlet finnes i husholdningseddik, som er et mildt løsningsmiddel. Hvis du legger et ukokt andegg i eddik, vil kalsiumkarbonatet i egget kombinere med eddiksyre. Denne kjemiske reaksjonen resulterer i utslipp av karbondioksidgass. Innen en dag vil karbon i eggeskall bli brukt opp og eggeskallet vil myke.